Online Grænsehandel - bestil fragt og få leveret - nemt og billigt

spar 45,-
I forhold til Danmark

Castillo de Gredos Hvid 12% 3 L

54,95 kr
3 Liter
Pris i danmark 99,95 kr

Detaljer

Castillo de Gredos Hvid har en meget subtil, jordnær duft med noter af vingummi. Denne hvidvin er til dig der godt kan lige en tør og mild vin til en rigtig god pris. Så køb Castillo de Gredos i dag hos Netpris eller se flere af vores hvidvine til gode tilbud i linket længere nede.

Serveres ved omkring 6 ° C

Smag er tør, mild, og med noter af pærer.

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Castillo de Gredos på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere hvidvine her
Alkohol: 12%

Yderligere information

Varenummer 8410415015018
Shobr Import Gln Ikke tilgængelig

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser