spar 45,-
I forhold til Danmark

Castillo de Gredos Hvid 12% 3 L

54,95 kr
3 Liter
Pris i danmark 99,95 kr
ELLER

Detaljer

Castillo de Gredos Hvid har en meget subtil, jordnær duft med noter af vingummi. Denne hvidvin er til dig der godt kan lige en tør og mild vin til en rigtig god pris. Så køb Castillo de Gredos i dag hos Netpris eller se flere af vores hvidvine til gode tilbud i linket længere nede.

Serveres ved omkring 6 ° C

Smag er tør, mild, og med noter af pærer.

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Castillo de Gredos på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere hvidvine her

Yderligere information

Varenummer 8410415015018

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.