spar 20,-
I forhold til Danmark

Masi Campofiorin 13% 75 cl

79,95 kr
0,75 Liter
Pris i danmark 99,95 kr
Masi Campofiorin 13% 75 cl kan kun købes i antal af 6 stk
ELLER

Detaljer

Masi Campofiorin - En dejlig skøn billig rødvin, som går til de fleste selskaber og retter. Et sikkert valg til en billig pris kun på Netpris.

Rig, glat og fløjlsagtig; meget tilgængelig og alsidig med mad. Dette er Masi oprindelige Supervenetian produceret siden 1964 - internationalt anerkendt som skaberen af en ny kategori for vine fra Veneto inspireret af teknikkken til at fremstille Amarone, ved at kombinere enkelhed og ynde med styrke og majestæt.
Druesorter Corvina, Rondinella, Molinara

Køb Masi Campofiorin på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige varer.

Tilsat: Sulfitter
Oprindelse: Italien

Se også vores andre rødvine til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser. Så køb nu og slip for turen til grænsen!

Se mere rødvin her

Yderligere information

Varenummer 8002062000068

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.