spar 27,-
I forhold til Danmark

Alsace Riesling Resérve 75 cl

42,95 kr
0,75 Liter
59,99/L
Pris i danmark 69,95 kr

Detaljer

Drue: Riesling. Ved foden af Vogeser‑bjergene mellem Strasbourg og Colmar i Frankrig ligger Alsace. Ikke alene er dette smukke bjergområde med sine gamle kønne vinbyer som taget ud af en eventyrbog, men også Alsace‑vinene er en smagsoplevelse helt for sig selv.Alsace vin tappes altid i distriktet på høje, slanke flasker, der svarer til Alsace‑vinenes elegante karakter.

Denne vin er produceret af 100% Riesling druer, der er en af de mest udbredte druesorter i Alsace.Det er en elegant og fornem hvidvin med delikat, blomsteragtig og frugtrig duft, pragtfuld frisk og tør druesmag samt en behagelig eftersmag. Vinen er særdeles velegnet som aperitif, til fiskeretter samt de fleste forretter.Det er en virkelig flot repræsentant for området og en vin, som man hurtigt kommer til at holde af.

Alkoholprocent: 12,5.
Restsukker: Ca. 7 gr./ltr.
Type: Tør
Tilsat: Sulfitter
Oprindelse: Frankrig

Yderligere information

Varenummer 3286221616757

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.