spar 120,-
I forhold til Danmark

Tommasi Graticcio Appasimento 13% BIB 3 L

169,95 kr
3 Liter
Pris i danmark 289,95 kr
ELLER

Detaljer

Appassimento” er det italienske ord for ”udtørring” og henviser til den teknik Veneto-området er så berømt for, og som kendetegner vinene her fra. En vis andel af druerne får lov at tørre næsten helt ud, inden de laves til most, hvilket skaber meget kraftige og intense vine til fordelagtige priser. Metoden er især kendt fra Amarone. Karakteristisk for en sådan vin er den næsten overvældende duft og smag af krydderier og næsten parfumeret kirsebærfrugt. Graticcio er fed, fyldig, meget frugtig og bestemt flot tanninpræget, så den aldrig bliver for voldsom eller kommer ud af balance. Vil være meget velegnet til både vildt, til lam og er velegnet til lidt sødlig og cremet tilbehør, som vil balancere fint med vinens egen frugt. Også anbefalelsesværdig til både modne og friske oste. Så køb en kvalitets vin til en god pris eller finde andre gode vine på tilbud i linket nedenfor:

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Tommasi Graticcio Appasimento på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere rødvine her

Yderligere information

Varenummer 8004645315125

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.