spar 89,96
I forhold til Danmark

Gato Negro Chardonnay 13% BIB 3 L

89,99 kr
3 Liter
Pris i danmark 179,95 kr
ELLER

Detaljer

Gato Negro Chardonnay - En frisk og sød hvidvin til en billig pris.

Den intense bouquet med aromaer fra tropiske frugter, som fersken og ananas samt en let banannote suppleret af søde vaniljenuancer.
Smag: Den optimalt tilpassede syre tilfører vinen friskhed og frugt og danner en fin balance til den søde note, som fortsætter i en lang og behagelig eftersmag. Aromaerne imponerer med et dejligt indtryk, der holder længe.

Køb Gato Negro Chardonnay på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser.

/Anbefaling: Fjerkræ, kalv, svin, vildt og fisk

Se også alt det andet hvidvin, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen!

Se mere hvidvin her

Yderligere information

Varenummer 7804300122485

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.