spar 20,-
I forhold til Danmark

El Coto Rioja Crianza 13% 75 cl

59,95 kr
0,75 Liter
Pris i danmark 79,95 kr
El Coto Rioja Crianza 13% 75 cl kan kun købes i antal af 6 stk
ELLER

Detaljer

El Coto Rioja Crianza rødvin til en billig pris her på Netpris.

Denne 100% Tempranillo viser et lag af friske hindbær, kirsebær, cedertræ og krydderier, der er typiske for en klassisk stil Rioja. Medium i krop og en lang, blød finish. Altid en god værdi.

El Coto de Rioja Crianza er en af de mest populære vine i hele Spanien, og en af de mest solgte Rioja er i verden. År efter år udviser denne vin tegn på, kompleksitet og værdi uden sidestykke i kategorien.

Køb den derfor på tilbud nu hos Netpris, hvor vi kun har lave priser.

Vinifikation: Vinen er udblødt og gæret i rustfri ståltanke i 20-25 dage med udvidet tid på skind til at udtrække smag og kompleksitet, efterfulgt med 12 måneder aldring i en kombination af nye og brugte amerikanske eg og 6 måneder på flaske før udgivelse.

Tilsat: Sulfitter
Oprindelse: Spanien

Se også alt det andet rødvin, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen!

Se flere rødvin her

Yderligere information

Varenummer 8410537200422

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kundeservice

netpris.dk tilbyder følgende kundeservice muligheder:

E-mail: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail på kundeservice@netpris.dk

Telefon: Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 33 244 244. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 13:00.

Registreret bruger: Du kan kontakte vores kundeservice via e-mail i din konto - information gemmes på din konto, således du senere kan følge denne information.

Handelsbetingelser er http://www.netpris.dk/handelsbetingelser

Mail når kunden fortryder eller reklamerer: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.