Product was successfully added to your shopping cart.

Monin Sirup Green Mint 70 cl

Lagerstatus: På lager

5699

Pris: 5999

  • Køb 2 for 5599 pr. stk. og spar 2%

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Monin Sirup Green Mint 70 cl Ifølge græsk metologi var Menthe (mynte) en vand nymfe, som havde forelsket sig i Hades, der var gift med gudinden Persephone. Den jaloux gudinde forvandlede nymfen til en grøn plante, som i dag er berømt for sin lækre, friske og søde aroma. Mynte er aromatisk, kraftig og behagelig. Dens forfriskende og kølende egenskaber gør mynte til en af de mest værdsatte og brugte urter i verden. Monin Sirup Green Mint præsenterer en dyb smaragdgrøn farve og en stærk aroma af pebermynte, der ledsages af en forfriskende, sød og aromatisk mynte smag med en kølende eftersmag. Monin Sirup Green Mint vil være perfekt at nyde i cocktails, te og delikat chokolade eller mocha drinks, for et forfriskende boost. Ingredienser Sukker, Vand, Naturlig Mint Flavour, Colorant: Brilliant Blue FCF Ernæringsmæssige oplysninger (Per 100 ml): Kcal 307 Kj 1283 Protein i g 0 Kulhydrater i g 76 Heraf sukker i g 76 Fedt i g 0 Salt i g 0,03

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser