Product was successfully added to your shopping cart.

Ariel Compact vaskemiddel 1,35 kg

Lagerstatus: På lager

6499

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Ariel Compact vaskemiddel 1,35 kg

Hvis du ser godt ud og dufter dejligt, har du det også godt. Og alt begynder med at vaske dit tøj. Ariel Color-vaskemiddel er perfekt til dette. Det fjerner ikke kun pletter ved at rense dybt ned i fibrene, men forhindrer også disse i at sætte sig fast. Selv ved 30 °C giver det sin fulde virkning. Så hvis du vil have dit hvide tøj til at forblive hvidt, skal du bruge Ariel Compact-vaskemiddel. Stiftung Warentest er også overbevist om dette og valgte Ariel Actilift Compact i vaskepulvertest (11/2014) som testvinder med den samlede karakter "GUT" (1.9). For ekstra friskhed og blødhed skal du bruge Ariel flydende vaskemiddel sammen med Lenor skyllemiddel.

Ingredienser:
15-30% Oxygen-Based Bleaching Agents, Zeolites, 5-15% Anionic Surfactants, <5% Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Polycarboxylates, Enzymes, Optical Brighteners, Parfum, Coumarin, Hexyl cinnamal.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser