Product was successfully added to your shopping cart.

Chips & Snacks

Billige Chips & Snacks

Køb billige chips og snacks online hos Netpris. Vi har et stort udvalg af billige chips og snack, som du kan hygge med. Netpris er grænsehandelbutik og har rigtigt billige priser, og så kan du få leveret dine varer hjem. Så køb dine chips og snacks online hos Netpris og spar tid og penge.

59 vare(r)

Loading ...
Load More ...

59 vare(r)

Chips

Vi har hos netpris altid arbejdet på at blive en fast del af hverdagens hygge. Det har vi gjort ved at hjælpe jer med at fat i alle de produkter, som I associerer med hygge på en nem og billig måde. Heriblandt finder man chips. Chips er nemlig et af de produkter, der bliver gjort allermest brug af i de danske hjem, når man skal skrue en smule op for hyggen. De kan fungere som en lækker ’forret’, der bliver delt hen over køkkenbordet, eller de kan blive nydt til en god film på sofaen. Der er faktisk uanede måder hvorpå chips kan indgå på. Hvad vi hos netpris til gengæld gerne vil sikre er, at de bliver købt til den bedste pris, og at der hertil følger den bedste service. Det er nemlig også for mange en ekstra del af hyggen.

netpris er en online grænsehandel med hovedkontor placeret i Flensborg. Det tillader os et bredt sortiment, der kan leveres meget billigt. Det gælder for alle vores produkter, og chips er ikke en undtagelse. Det betyder altså, at det ville være en formidabel ide at handle dine chips hos netpris.dk. Dermed sparer du en masse penge, tid og energi. De bliver nemlig leveret lige til døren. netpris har som sagt flere produkter end chips, og du vil med sikkerhed kunne klare endnu flere indkøb som du bestiller. Pludselig vil du have bestilt lige, hvad du manglede og endvidere have tid samt flere penge til at lave hvad end, du gerne vil. Det lyder jo alt sammen lidt sjovere.

Nu hvor vi har fået styr på, hvad chips betyder for os, og hvordan du har glæde af at handle dine chips på netpris. Så kan vi jo også lige for skæg tale om, hvad chips betyder i en mere generel forstand. Det har jo altid føltes som en sundere ’snack’, nu hvor de er lavet af kartofler, men hvad er historien bag chips? Chips er tørrede eller ovnbagte snacks der som regel laves af kartofler eller majs men kan også være fremstillet af for eksempel æbler eller andre tørrede frugter. De kom efter sigende til i 1853 på et amerikansk hotel, hvor en stenrig beboer skulle have spurgt efter papirtynde og sprøde kartofler. Men det er først omkring 1950, at der skabes et egentligt chipsmarked. Det hænger sammen med, at det irske firma Tayto opfinder en teknik, der gør det muligt at krydre chipsene. Henover de følgende år eksploderer chips, og forbruget af chips stiger i særlig grad i takt med, at tv’et får sit gennembrud. I dag er vores forhold til chips noget anderledes fra begyndelsen. Man fokuserer i høj grad på fedtreducerede produkter, og trenden går mod grovere og mere naturlige chips.

Når man handler hos netpris, kan man endvidere se på nogle af vores flerstykstilbud, der koncentrerer sig om, at man kan spare endnu flere penge ved at bestille mere ad gangen. Man bør derfor overveje, om der kunne være behov for flere ting, eller om man har nogle arrangementer foran sig, hvor det ville være en god ide at gøre brug af netpris. Udover det, kan man også tale sammen med sine venner og bestille sammen. Vi arbejder i forvejen på at spare miljøet for den belastning det er, at mange danskere tager turen til grænsen, og det kan I også deltage i ved at tale sammen.