Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 98,21
I forhold til Danmark

CULT Cider MOKAÏ Forest Fruit 4,5% 18x33 cl

5,94 liter /

Lagerstatus: På lager

11999
2020 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 21820
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

En sød cider fuld af saftige bær smag! Cool og forfriskende og bedst tjent over is MOKAÏ - en himmelsk cider! Den attraktive, unikke og lyst design og stor cider smag gør den til den bedst sælgende cider i Danmark! Ingredienser: surhedsregulerende midler (E330, E331), aroma (Wild Berry, koffein), konserveringsmiddel (E202), farver (E129, 150d) Alkohol: 4,5% Det er det bedst sælgende cider mærke i Danmark og er en del af en familie af spændende smagsoplevelser produceret af dansk cider mærke MOKAÏ. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Alkohol: 4,5%
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser