Product was successfully added to your shopping cart.

Cocio Classic 18x33 cl

5,94 liter / Cocio

Lagerstatus: På lager

14999
2525 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Cocio blev opfundet tilbage i 1951 af Anker Pallesen, der havde sat sig for at lave verdens bedste chokolademælk. I 2012 blev Cocio light erstattet af Cocio One, til folk der vil have en billig og fedtfattig Cocio som har den samme gode smag som Cocio Classic, men blot med 1% fedt og 1% tilsat sukker. Cocio er den originale chokolademælk, som blev lanceret ved virksomhedens start i 1951 og er fortsat den mest populære af drikkene. Farven er lysebrun, fyldig og cremet. Køb flere af vores drikkevarer nedenfor til en billig pris, hvor masser af vores produkter er på tilbud. Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Cocio Classicpå Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se flere sodavand her Ingredienser: MÆLK (inklusiv LAKTOSE)med 2% MÆLKEFEDT, sukker, fedtfattig kakao 1,5 % Næringsindhold pr. 100 g Energi: 309 kJ/73 kcal Fedt: 2,0 g – heraf mættede fedtsyrer: 1,3 g Kulhydrater: 10 g – heraf sukkerarter: 10 g Protein: 3,4 g Salt: 0,10 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser