Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 119,96
I forhold til Danmark

  • Carlsberg Sort Guld 5,8 % 24 x 33 cl
  • Carlsberg Sort Guld 5,8 % 24 x 33 cl

Carlsberg Sort Guld 5,8 % 24 x 33 cl

7,92 liter / Coca-cola

Lagerstatus: På lager

9999
1263 kr. / liter
Pris i Danmark 21995

Varebeskrivelse

Sort Guld er blevet brygget siden 1978 og indeholder de samme smagskomponenter som pilsnerøl, blot er doseringen og dermed fylden kraftigere. Sort Guld har en smuk, gylden strågul farve og den dufter let frugtagtig pga. Carlsberggæren. Sort Guld har mere krop end Carlsberg Pilsner. I smagsoplevelsen er der en god tør fylde, som skyldes alkoholprocenten, der holdes glimrende i skak af humlen. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Varedeklaration Vand, bygmalt og humle Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 251/60 Protein 0,5 g Kulhydrater 3,0 g Fedt 1,0 g Danmark Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på øl. Få dine Carlsberg Sort Guld billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere øl her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser