Product was successfully added to your shopping cart.

Carlsberg American Pale Ale 4,6% 24x33 cl

Lagerstatus: På lager

12999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Carlsberg American Pale Ale 4,6% 24x33 cl

Brewmasters Collection American Pale Ale er en klar filtreret kobber gylden pale ale med en rig skumkrone. Aromaen domineres af en moden-frugtagtig sødme og citrus, en slags lignende passionsfrugt og vanilje. Bag gemme noter af malt og let ristet korn. Smagen domineres af en blød krop med en meget veludviklet eftersmag, hvor især bitterheden skiller sig ud.

Ingredienser:
Vand, BYGMALT, HUMLE

Alkohol: 4,6% Vol.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser