Product was successfully added to your shopping cart.

Bellman 6,0% - 24x33cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

8499
1073 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Bellman är ett kraftfullt öl som garanterat skapar gemenskap och god stämning i alla sammanhang där det serveras, på samma sätt som Bellmans epistlar har slagit an tonen i festliga sammanhang i mer än 200 år. Bellman bryggs på pilsnermalt och har stor beska och fyllig maltkaraktär. Det är ett extra starkt öl på 6,0 procent och skulle på Bellmans 1700-tal ha kallats ""dubbelt öl"", en beteckning vi känner igen från Fredmans epistel no 24. Der er inte pant på burkar och flaskor hos oss, då dessa importeras till Danmark, Sverige eller Finland från Tyskland av en bosiddande från et av dessa länder, se även våran Villkår för Handel. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Varedeklaration Vand, BYGMALT og HUMLE Sverige

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser