Product was successfully added to your shopping cart.

Ballantines Whisky 40% 70 cl

Lagerstatus: På lager

10999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Ballantines Whisky 40% 70 cl Ballantine's whisky kan spores tilbage til før 1827, da en landmandssøn George Ballantine startede en lille landhandel i Edinburgh. Her begyndte han at falbyde et lille udvalg af whisky. I 1865 overdrog han forretningen til sin ældste søn Archibald, mens han selv åbnede en større butik i Glasgow. I denne butik koncentrerede han sit udbud til vin og spiritus samt catering i mindre skala, blandt andet til det britiske kongehus. Han skabte sin egen blend whisky, som han hele tiden forfinede og udviklede. Georges whisky blev hurtigt populær, og den anden søn blev snart involveret for at hjælpe til med den øgede efterspørgsel. Efter nogle år begyndte de at eksportere Ballantine's whisky, og i dag eksporteres et milliontal flasker af George Ballantine's whisky til mere end 150 lande. Hvert sekund åbnes to nye flasker et eller andet sted i verden. Uden for Glasgow blandes de 52 forskellige maltwhiskys af Master Blender Sandy Hislop. Maltwhiskyen, som indgår i Ballantine's, kommer fra hele Skotland. Målsætningen for Master Blender Sandy Hislop er at blande en whisky, som hele tiden holder en høj og jævn kvalitet uafhængigt af, hvor og når whiskyen nydes. Derfor vælges hvert whiskyfad med den største omhu og nøjeregnethed.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser