Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 59,96
I forhold til Danmark

Bacardi Carta Blanca 37,5% 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

13999
13999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 19995
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Billig og god rom, nemlig den helt populære Barcardi Superior rom. Barcardi Superior er den originale hvide rom - skabt i 1862. Barcardi Superior er klar i farven, afbalanceret i smagen og har en tør aroma med vanilje, mandler og tropiske frugter. Bacardi Superior er perfekt til at mixe en Mojito og uendelig mange andre drinks. Herudover det verdens mest solgte rom og har den helt velkendte Barcardi smag. Alkohol: 37,5% Køb Barcardi Superior på tilbud hos Netpris, hvor priserne altid er billige. Se også alt det andet rom vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen! Se mere rom her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser