Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 51,36
I forhold til Danmark

  • Aperol 11% 1 L

Aperol 11% 1 L

1 liter / Campari Group

Lagerstatus: På lager

11999
11999 kr. / liter
Pris i Danmark 17135

Varebeskrivelse

Aperol 11% 1 L Aperol blev grundlagt i 1919 i den italienske by Padova, af de to likørspecialister og brødre Silvio og Luigi Barbieri. Aperol blev lanceret på baggrund af deres revolutionerende idé om at skabe den mildeste likør nogensinde: en aperitif med et alkoholindhold på kun 11%. I 2003 blev Aperol en del af Campari Gruppen, salget voksede, og i dag er Aperol det meste solgte spritusmærke i Italien. Andre store markeder for Aperol er Tyskland, Østrig og USA. Fundamentet for succesen er Aperols unikke orange farve og forfriskende, bittersøde smag af appelsiner, urter og rabarber -­ kombineret med det beskedne alkoholindhold. Aperol er en perfekt aperitif – og navnet kommer i øvrigt også af det franske ord for aperitif: Aperó. Den præcise opskrift er hemmelig og uændret siden lanceringen i 1919. Det er dog kendt, at Aperols rige og nuancerede smag kommer fra et udtræk af nøje udvalgte bitre og søde urter, rødder og citrusfrugter blandet med alkohol. De to mest genkendelige ingredienser i den karakteristiske smag er den friske sødme fra appelsiner og den bitre snert af rabarber. Aperol har en alsidig smag og bruges derfor til mange drinks og cocktails. Den mest kendte og populære drink er Aperol Spritz, som består af Aperol med tør, mousserende vin og et stænk danskvand. Prøv også Aperol blandet med appelsinjuice, citron-­ eller appelsinsodavand, Sprite eller tonicvand. Aperol Spritz Aperol Spritz er let, frisk og mousserende og dermed den perfekte aperitif og sommerdrink til enhver lejlighed. Drinken er også et flot og forfriskende alternativ til øl, vin eller andre lette drinks. I Norditalien, hvor Aperol kommer fra, har man nydt den populære drink fra tidlig eftermiddag til sen aften i snart 100 år. Med tiden spredte ”Spritz” traditionen sig til resten af Italien, og der opstod forskellige lokale versioner af drinken. Men i løbet af de seneste 10 år er Aperol Spritz -­ med Prosecco (tør italiensk mousserende vin)og danskvand -­ blevet den mest populære og synonym med en ”Spritz” i Italien. I dag er Aperol Spritz ikke længere kun et italiensk fænomen. Den er også utrolig populær i bl.a. Østrig, Tyskland og USA. Og nu er drinken også kommet til Danmark. 3 dele Prosecco (eller anden tør mousserende vin, f.eks. Cava, Crémant el. Champagne) 2 dele Aperol og 1 del danskvand -­ Kom isterninger i et vinglas eller et lavt drinkglas. Tilsæt Prosecco, Aperol og en smule danskvand. Pynt med en halv appelsinskive. Alkohol: 11%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser