Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 169,96
I forhold til Danmark

Anthon Berg Mini Marcipanbrød 925 g

1 kg. / Capri-sonne

Lagerstatus: På lager

12999
12999 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 29995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Anthon Bergs marcipanbrød med mørk chokolade er en dansk klassiker, og er i dag kendt over hele verden. Succesen startede helt tilbage i 1884, da Anthon Berg begyndte at sælge sine nu så kendte chokolader. Snart voksede hans ry for kvalitetschokolade − og det samme gjorde køen uden for hans forretning. Anthon Berg satte pris på gavmildhed, og han besluttede sig for at ”forsøde” kundernes ventetid i køen ved at forære dem marcipanbrød. Ligesom alle Anthon Bergs andre produkter blev marcipanbrødet hurtigt populært og blev sat i produktion i 1898. Marcipanbrødet fremstilles stadig, præcis som det blev dengang. Disse små marcipanbrød er perfekte til kaffen og pynter fint i en skål. Kan også anvendes som gaveæske til en du holder af. Varebeskrivelse Mørk chokolade fyldt med marcipan. Varedeklaration MANDLER 29%, sukker, kakaomasse, gLUKOSESIRUP, abrikoskerner, kakaosmør, MÆLKefedt, emulgator (rapslecithin), konserveringsmiddel (sorbinsyre). Mindst 50% kakaotørstof i den mørke chokolade. Næringsindhold pr.100 g Energi (kj/kcal) 2177/520 Protein 10,0 g Kulhydrater 45,0 g Fedt 31,0 g Salt 0g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser