Product was successfully added to your shopping cart.

Always Ultra Normal med vinger Gigapack 38 stk.

Lagerstatus: På lager

4499

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Always Ultra Normal med vinger Gigapack 38 stk.

ALWAYS Ultra normale bind (størrelse 1) med vinger giver op til 100 % beskyttelse til din individuelle figur og menstruation. Så du kan føle dig sikker i hver bevægelse. Størrelse 1 er velegnet til lette og mellemstore menstruationsdage med trusser i størrelse S til M. ALWAYS Ultra bind med Flex&Fit-systemet sikrer, at bindet sikker godt fast. Den lukker sikkert væsken ind og omdanner den til gel, og gel kan ikke lække. Derudover har den en lugtneutraliserende teknologi, der neutraliserer lugt snarere end blot at skjule den. ALWAYS Ultra bind er kun 3 mm tykke. På denne måde vil du føle dig godt og sikkert hele dagen i din menstruationsperiode.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser