Product was successfully added to your shopping cart.

Storck Kau Früchtchen 425 g

Lagerstatus: På lager

1499

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Storck Kau Früchtchen 425 g

Storck Kau Früchtchen er til alle aldre. Vælg din favorit blandt de frugtagtige smag af ananas, appelsin, kirsebær, lime og hindbær, og det sjove begynder. Denne delikatesse er fri for kunstige farver og kan nydes helt ubekymret.

Ingredienser:
Glukosesirup, sukker, palme fedt, fugtighedsbevarende midler: sorbitol sirup, modificeret stivelse, citronsyre, aroma, sort gulerodkoncentratfarvning, emulgator polyoxyethylen sorbitan monostearat, farve gurkemejeekstrakt, antioxidant alfa-tocopherol.

Næringsindhold pr. 100 g:
energi 1640kJ
energi 388kcal
fedt 5,6 g
Fedt, hvoraf mættede fedtsyrer 3,1 g
kulhydrater 85.1g
Kulhydrater, inklusive sukker 48,4 g
protein 0,1 g
salt 0,02 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser