Product was successfully added to your shopping cart.

Merci Mousse au Chocolat Vielfalt 210 g

Lagerstatus: På lager

2999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Merci Mousse au Chocolat Vielfalt 210 g

Med merci Finest Selection Mousse au Chocolat kan du opleve den populære chokolade i et meget specielt nyt look. Oplev fire lækre sorter, som er fyldt med en blødsmeltende mousse under deres fine chokoladeskal. En sød specialitet, der er dejligt lækre at spise og give væk.

Ingredienser:
Sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilske fedtstoffer (shea, palme), SØDMÆLKSPULVER, konserveret pære, smør, SKUMMETMÆLKSPULVER, malet HASSELNØDDER, MÆLKESUKKER, SMØRMÆLKSEMULGATOR, emulgator lecithin (SOY), malede MANDLER, smag, salt # ALLE VARIETIER KAN OGSÅ INDEHOLDE DELER AF HASSELNØDDER, MANDLER, JORDNØDDER, ANDRE NØDDER OG ÆG.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 2510 kJ / 603 kcal
41,9 g fedt
    Heraf mættede fedtsyrer 24,7 g
Kolhydrater 47,7 g
    hvoraf sukker er 44,3 g
Protein 7,4 g
Salt 0,22 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser