Product was successfully added to your shopping cart.

Albani Jule Bryg Blålys 7% 24 x 33 cl

Lagerstatus: På lager

9999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Albani Jule Bryg Blålys 7% 24 x 33 cl Blå­lys blev tap­pet før­ste gang i 1960, og der­med var end­nu en dansk ju­le­tra­di­tion skabt. Blå­lys er en af de stær­ke­ste ju­le­bryg på det dan­ske mar­ked. Den er bryg­get på Al­ba­nis gode hånd­værks­mæs­si­ge tra­di­tio­ner, er fyl­dig og kraf­tig. Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­nes kir­ke­lig­nen­de sva­le­bak­ketårn er af­bil­le­det på både Blå­lys’ og Rød­hæt­tes eti­ket. Ingredienser Vand, BYGMALT, majs, glukosesirup, farve (E150c), humle Næringsindhold pr. 100 ml Energi 243 kJ/58 Kcal Fedt 0 g - Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 3,5 g - Heraf sukkerarter 0 g Protein 0,5 g Salt 0 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser