Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 24,96
I forhold til Danmark

  • After Eight 400g

After Eight 400g

0,4 kg. / After Eight

Lagerstatus: På lager

3499
8748 kr. / kg.
Pris i Danmark 5995

Varebeskrivelse

After Eight

en perfekt kombination af luksuriøs mynte fondant udformet med 100% naturlige pebermynteolie, beklædt i fyldig mørk chokolade, udgør After Eight chokolade. Chokoladen er fri for kunstige farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. After Eight blev etableret i 1962 og har længe været kendt og elsket for sine lækre og særprægede tynde chokolader. Det er både dejligt at få chokolade og at give chokolade til en, du holder af. På Netpris har vi et stort udvalg af gaveæsker med chokolade. Kcal per 100 gram 428.00 Fedt i 100 g . 12.90 Protein i 100 g 2.10 kulhydrater i 100 gram 74.10 salt 0 Forbrugt mængde som standard ( gram )100.00 Ingredienser: zucker, kakaomasse, GLUKOSESIRUP, kakaobutter, butterreinfett, magermilchpulver, molkenerzeugnis, stabilisator invertase, emulgator sonnenblumenlecithine, pfefferminzöl, salz, natürliches vanillearoma, säuerungsmittel citronensäure. Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine After Eight på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen. Danmark Se mere chokolade her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser