Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 44,96
I forhold til Danmark

  • BiB 3L - Grand Sud Merlot

BiB 3L - Grand Sud Merlot

3 liter / Pedigree

Lagerstatus: På lager

10499
3500 kr. / liter
Pris i Danmark 14995

Varebeskrivelse

Vinen har en pæn rød farve og en duft med noter af kirsebær og lidt solbær. Smagen er blød og ret frisk. Dens bløde toner, gør den til en let drikkelig og behagelig vin. Velegnet til lidt kraftige kødretter, hverdagsretter og middelkraftige oste. Serveres ved en temperatur på 14-16 grader Denne vin bør ikke lagres, men nydes ung. Køb vinen og få den leveret lige til døren via overskuelig online grænsehandel, så slipper du for turen til grænsen. Er du interesseret i mere vin til et godt tilbud, så klik på linket nedenfor. Alkohol: 13% Se flere vine her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser