Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 74,96
I forhold til Danmark

  • 3 L The Wanted Zin Old Vines Pugilia IGT 14,5% BIB

3 L The Wanted Zin Old Vines Pugilia IGT 14,5% BIB

3 liter /

Lagerstatus: På lager

12499
4166 kr. / liter
Pris i danmark 19995

Varebeskrivelse

Zinfadel specielt fra udvalgte gamle vinstokke og lagret på tønder af amerikansk eg. Vinen er lavet af 100% Primitivo druer, som er samme drue som den Amerikanske Zinfandel - deraf navnet på vinen,der dog er Italiensk. I munden er den fyldig, glat og elegant. Garvesyren er blød, smidig og velafbalanceret. Eftersmagen er lang og dvælende, med en mængde krydderi . Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine The Wanted Zin Old Vines Pugilia IGT 14,5% BIB 3L på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen. Danmark Se flere rødvin her Alkohol: 14,5%
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser