Product was successfully added to your shopping cart.

24 Days of Rum - Julekalender 24x2 cl

Lagerstatus: På lager

57999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

24 Days of Rum - Julekalender 24x2 cl

- Kun mens lagrene varer! - Oplev den ægte julestemning med den oprindelige limited edition rom julekalender fra 1423 World Class Spirit. Julen handler om kærlighed - og rom, hvis du spørger os. 24 udvalgte sipping rom er omhyggeligt valgt til denne kalender for at sødre din juledag. Uanset om du er ny i rom verden eller en rom-kender, vil dette valg føre til en sand nydelse. Rom pakkekalenderen indeholder et romglas samt rom fra hele verden, fra kendte og også ukendte destillerier.

Alkohol: Ca. 40% Vol.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser